Negresa cu nuca si stafide - de post

de Georgiana78 in Prajituri, 20 Noi 2012 | 14655 vizualizari

 

by pusik careia ii multumesc pentru idee - este minunata, aromata si sanatoasa.
Merge de minune dimineata langa o cafea sau ceai.
Este foarte usor de facut, banal chiar, iar rezultataul este exceptional.

 

INGREDIENTE

  • 4 cani faina
  • 2 cani zahar
  • 150 gr stafide
  • 150 gr nuci rupte bucati
  • 2 cani apa
  • 1 cana ulei
  • 6 linguri cacao
  • 1 praf copt
  • 1 esenta ron
  • 1 borcan gem
  • coaja de la o lamaie
  • 1 praf sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu nuca si stafide - de post:

- se amesteca toate ingredientele uscate cu cele lichide

- se toarna compozitia in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina

- se da la cuptor pentru 40-45 minute la foc mediu

- se taie dupa ce s-a racit si se poate pudra cu zahar numai la servire sau glazura cu o glazura facuta din - zahar pudra, putina apa si cacao-

Minunata!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu nuca si stafide - de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Brownie cu alune caramelizate